--> Поліцейські викрили розповсюджувачів дитячого порно. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліцейські викрили розповсюджувачів дитячого порно. ВІДЕО

0
3
Поліцейські викрили розповсюджувачів дитячого порно. ВІДЕО
У Миколаївській області викрили трьох місцевих жителів, які поширювали дитячу порнографію. Про це повідомляє прес-служба поліції у четвер, 21 січня.

Жителі обласного центру, 27-ми, 56-ти і 59-ти років, були учасниками закритих тематичних сайтів. Вони на замовлення завантажували і поширювали в інтернеті фото і відеопродукцію з порнографічним змістом, в тому числі з дитячою порнографією.

Поліцейські провели обшуки та вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, флешки та інше майно, яке може містити доказову базу причетності до поширення протиправного контенту.

Попередньо, дії зловмисників кваліфікували за статтею "ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів".

Також 56-річний фігурант також понесе адміністративну відповідальність за злісну непокору законним вимогам поліцейських під час проведення слідчої дії.

Тепер вилучену техніку направили на проведення відповідних експертиз, за ​​результатами яких, в сукупності з іншими доказами, буде вирішуватися питання про остаточну кваліфікацію події і повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні