Жінка витратила $10 тис. на операцію для своєї курки

1
-7
Жінка витратила $10 тис. на операцію для своєї курки
У Колорадо жінка за $12 купила у магазині свійських тварин курку, але ставиться до неї як до члена родини. Мешканка Веллінгтона Селета Нотнагель усюди бере з собою курку на прізвисько Блю та навіть одягає її у підгузок. Спить тварина на тумбочці біля ліжка хазяйки.

Нещодавно на операцію для своєї курки Нотнагель витратила $10 тис., пише журнал People.



"Це великі гроші, але б ви не пошкодували їх для своїх дітей чи собаки. Коли я кажу, що це курка, люди мені говорять: "Боже, стільки витрат на курку? Ти ж могла б покласти її до мультиварки та купити іншу", - обурюється жінка.

У березні минулого року Нотнагель помітила, що Блю виглядає втомленою і задихається. Жінка відвідала декілька ветеринарних клінік, в одній із яких у пернатої пацієнтки виявили вроджену ваду серця. Дефект викликав кисневу недостатність, яка у людей, котів та собак лікується за допомогою операції, але куркам їх ще ніколи не робили.



Операцію, без якої Блю померла б, оцінили у $4 тис. Ветеринарний кардіолог Браян Скансен у ветеринарній лікарні при Університеті штату Колорадо провів півгодинну операцію на серці курки. За його словами, птаха була нестабільною, її тиск впав, а пульс був нестійким, проте вона витримала і за 12 годин уже нормально ходила.

Усі витрати на лікування та візити до клінік обійшлися у $10 тис.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З жиру бісяться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні