В Укравтодорі розповіли, скільки доріг побудували

0
-5
В Укравтодорі розповіли, скільки доріг побудували
Державне агентство автомобільних доріг України в 2020 році побудувало і відремонтувало 4056 км доріг, оновило 158 штучних споруд, а також в рамках експлуатаційного утримання провело поверхневу обробку ще на 476 км доріг. Про це в п'ятницю, 22 січня, на своїй сторінці в Facebook повідомляє Укравтодор.

Як повідомило агентство, зокрема, побудовано та реконструйовано було 204,1 км доріг, капітальний ремонт отримали 499,3 км, поточним середнім ремонтом було відновлено 2815 км, відновлення верхніх поверхонь отримали 538 км.

Говорячи про штучні споруди, в компанії зазначили, що побудовано і реконструйовано було 13 споруд, капремонт проведений для 33, поточний середній ремонт отримали 54 споруди, відновлено за кошти міжнародних фінансових організацій - 58.

При цьому касові витрати на оновлення доріг та штучних споруд склали 82 млрд грн, на експлуатаційне утримання - 9,1 млрд грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні