Слідом за «Лігою сміху»: українське «Дизель Шоу» з'явиться на російському телебаченні

2
-6
Слідом за «Лігою сміху»: українське «Дизель Шоу» з'явиться на російському телебаченні
Російський телеканал «Че!» анонсував прем'єру української програми «Дизель Шоу». Гумористичний проєкт мають показати в ефірі 8 лютого.

Про це повідомляє «24 канал».

Нещодавно з'явилася інформація, що російський телеканал СТС запускає українського шоу «Ліга сміху». Тепер мережею шириться відео, де мовиться про показ «Дизель шоу» на телебаченні країни-агресора Росії. Ролик опублікував телеграм-канал «Інсайдер UA».

В анонсі мовиться, що 8 лютого «міжнародний комедійний хіт» «Дизель Шоу» покажуть на телеканалі «Че!». Про те, що це програма українського виробництва, у рекламному ролику не згадується.

Зазначимо, телеканал «Че!» належить холдингу «СТС Медіа», власники якого близькі президенту Росії Володимиру Путіну.

Наразі артисти та творці «Дизель шоу» ніяк не прокоментували показ програми на російському телебаченні. Проте у російськомовному матеріалі про шоу, що опублікований у Вікіпедії, вказано про прийдешню прем'єру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так в кого там "бізнес на крові"?!!!
Відповісти
фабрики "Рошен" ))
До речі, в московських магазинах (наприклад - "Перекрёсток") в минулому році на прилавках була продукція Торчин, Хортиця, Світоч,АВК - це тільки те, на що звернув увагу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні