Шведи заборонили в'їзд норвежцям

0
-2
Шведи заборонили в'їзд норвежцям
Влада Швеції заборонила в'їзд в країну з Норвегії через поширення в районі Осло так званого "британського" штаму коронавірусу. У самому Осло ввели жорсткий карантин.

За словами міністра внутрішніх справ Мікаеля Дамберга, цей захід почне діяти з півночі 25 січня дня до 14 лютого, і при необхідності може бути продовжений. Про це повідомляє Expressen.

"Уряд на позачерговому засіданні ухвалив рішення ввести заборону на в'їзд з Норвегії", - сказав він.

Виняток зроблено для тих, хто живе в одній країні, а працює в іншій, або має в Швеції невідкладні сімейні справи. Заборона не поширюється на вантажні перевезення.

Мутований штам коронавірусу SARS-CoV-2, виявлений у Великій Британії у вересні 2020 року. Він почав активно поширюватися наприкінці листопада – початку грудня. Через це багато країн почали закривати кордони з Великою Британією, а в самій країні посилили карантинні обмеження. Новий штам продовжує поширюватися світом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні