--> Бізнесмен дасть шалені гроші за інформацію про загробний світ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бізнесмен дасть шалені гроші за інформацію про загробний світ

2
2
Бізнесмен дасть шалені гроші за інформацію про загробний світ
Американський підприємець заплатить тим, хто зможе з'ясувати точно чи існує життя після смерті. Про це повідомляється на сайті Фонду Бігелоу з вивчення свідомості, пише 112.ua.

"Кандидати повинні надати докази того, що вони досліджували тему "Виживання людської свідомості після смерті" протягом 5 або більше років", - йдеться в оголошенні.

Ессе має бути обсягом не більше 25 тис. слів і в кожному есе має бути поставлене наступне питання: які найкращі наявні докази виживання людської свідомості після тілесної смерті. Передбачається, що есе буде зосереджено на наукових доказах, а також на об'єктивній і суб'єктивній підтримці документації в зібраному вигляді.

Крайній строк подання есе - 1 серпня 2021 року, а незабаром після цього буде прийнято рішення.

Після того як роботи оцінить журі з медиків і вчених, першого листопада будуть оголошені переможці. Власникові кращої роботи дістанеться 500 тис. доларів, за друге місце вручать 300 тис., і за третє - 150 тис. доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він що хоче і там бізнес "замутити"
Відповісти
Нехай поживе на украiнi,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні