Луцькі патрульні впіймали стікаючого кров'ю грабіжника. ФОТО 18+

0
1
Луцькі патрульні впіймали стікаючого кров'ю грабіжника. ФОТО 18+
У Луцьку патрульні затримали чоловіка, який проник до магазину та намагався втекти.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у фейсбуці.

У ніч на 25 січня луцьким патрульним надійшов виклик про те, що на вулиці Грабовського, невідома особа пошкодила вхідні двері у одному з магазинів та проникла до нього.

Патрульні прибули на місце події, виявили пошкоджені вхідні двері та сліди крові можливого порушника. Правоохоронці припускають, чоловік отримав ушкодження при спробі пошкодити двері. В магазині на той час не було нікого, тож поліцейські оглянули прилеглу територію.

Неподалік від місця пригоди інспектори виявили 23-річного підозрюваного, який мав сліди крові на руках та штанах. Він намагався втекти від патрульних, проте чоловіка затримали.

Під час поверхневої перевірки, яку застосували, відповідно до ст. 34 Закону України Про Національну поліцію, виявили в нього запечатані пачки цигарок. Окрім того, вранці, біля місця затримання чоловіка, виявили ще кілька одиниць продовольчого товару.

На місце події патрульні викликали медиків та слідчих, які з’ясовуватимуть усі деталі події.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні