Компанія Вайнштейна виплатить мільйони доларів постраждалим жінкам

0
-2
Компанія Вайнштейна виплатить мільйони доларів постраждалим жінкам
Компанію Weinstein Company колишнього голлівудського продюсера Харві Вайнштейна, засудженого до 23 років в'язниці за зґвалтування, зобов'язали виплатити понад 17 мільйонів доларів жінкам, які зазнали з його боку насильницьких дій сексуального характеру. Про це повідомляє rusjev.net.



Суд в штаті Делавер, США, наказав виплатити їм 17,1 мільйона доларів в рамках справи про банкрутство компанії. Суддя Мері Уолрот постановила створити фонд, кошти з якого будуть розподілені між більш ніж 50 жертвами сексуального насильства з боку американського продюсера. Деякі з них отримають компенсацію в розмірі понад 500 тисяч доларів.



Відзначається, що рішення було погоджено з постраждалими, більшість з них підтримали його. За словами судді, якби домогтися створення фонду не вдалося, жінки отримали б мінімальні виплати або взагалі не могли б розраховувати на них.

Компанія належала Харві Вайнштейну і його братові Роберту. У лютому 2018 року фірма оголосила про банкрутство.



Харві Вайнштейна засудили до тюремного ув'язнення в березні 2020 року. Його визнали винним у зґвалтуванні третього ступеня і схилянні до сексу першого ступеня. Колишній продюсер не визнав свою провину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні