--> В Луцьку поліція зловила водія, в крові якого було в 12 разів більше норми спиртного. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку поліція зловила водія, в крові якого було в 12 разів більше норми спиртного. ВІДЕО

0
1
В Луцьку поліція зловила водія, в крові якого було в 12 разів більше норми спиртного. ВІДЕО
Луцькі патрульні зупинили водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який намагався покинути місце ДТП. Про це інформує патрульна поліція Волині.

26 січня опівночі на проспекті Відродження патрульні помітили транспортний засіб Peugeot Partner, водій якого рухався з вимкненим ближнім світлом фар в темну пору доби, чим порушував правила дорожнього руху.

Поліцейські подали сигнал про зупинку за допомогою проблискових маячків та спеціального звукового сигналу. Однак водій не виконав вимогу про зупинку. Авто зупинили шляхом блокування.

Також на транспортному засобі охоронці правопорядку виявили характерні пошкодження.

Одразу після зупинки патрульним надійшло повідомлення про те, що цей же автомобіль декілька хвилин тому на перехресті вулиці Софії Ковалевської та проспекту Відродження вчинив ДТП та зник з місця пригоди.

Під час спілкування у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на місці події. Результат — 2,53 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за порушення ПДР, що спричинило ДТП, невиконання вимоги про зупинку, залишення місця ДТП, керування у стані сп’яніння та порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами.

Відео можна подивитись ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні