--> Китайські лікарі назвали рослини для довголіття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Китайські лікарі назвали рослини для довголіття

0
0
Китайські лікарі назвали рослини для довголіття
У китайській культурі гарне здоров’я і, отже, довголіття пов’язані з гармонією – балансом між інь і янь. Практикуючі лікарі традиційної китайської медицини назвали чотири рослини, які допоможуть досягти цієї рівноваги, пише u-news.

Першим доктор медичних наук Мао Шинг Ні, а також гінеколог і акупунктурист Люхонг Сюй назвали женьшень. За їхніми словами, це “король трав”. Рослина допомагає організму реагувати на стрес. Також воно має протизапальні властивості, які знижують ризик розвитку хронічних захворювань і уповільнюють старіння.

Захистити імунну систему здатна китайська рослина під назвою астрагал. За словами фахівців, вона традиційно використовувалася для лікування різних захворювань і розладів, зокрема раку і серцевої дисфункції.

Третя рослина-гриб лінчжі, що в перекладі з китайської означає безсмертя. Він має довгу історію використання в Китаї, Японії та інших країнах Азії, підкреслили експерти. Вони додали, що гриб має лікувальні та терапевтичні властивості, які можуть підвищувати енергію, покращувати пам’ять і підтримувати здорове старіння.

Родом з північно-західних регіонів Китаю, сушені ягоди годжі мають безліч корисних для здоров’я властивостей. Це четверта рослина в списку представників китайської медицини. За їх словами, вона має антивікові властивості і підвищує імунітет. ЇЇ потужні антиоксидантні властивості допомагають зменшити кількість вільних радикалів, знизити рівень стресу.

При цьому фахівці попередили, що багато з трав можуть бути занадто «сильними». Також можливо їх непоєднання з деякими ліками. Тому перед вживанням названих продуктів експерти порадили попередньо проконсультуватися з лікарем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні