Дубінський відреагував на санкції від YouТube

2
-5
Дубінський відреагував на санкції від YouТube
Народний депутат Олександр Дубінський вважає, що видалення його каналу з відеосервісу Youtube зашкодить сотням тисяч його підписників, і назвав це на своїй сторінці у Facebook "інформаційною блокадою".

"Ще 10 днів тому я заявляв на пресконференції, що після рішення Мінфіну США про санкції, яке було прийнято в результаті абсолютно брехливого доносу на мене українських аферистів буде здійснюватися блокування соціальними мережами моїх сторінок.

Сьогодні це сталося зі сторінкою в ютубі. Тепер жертвами тимчасової безкарності аферистів стали і сотні тисяч моїх підписників. Їх просто позбавили можливості отримувати інформацію від народного депутата України"
.

Дубінський повідомив, що "поки залишаються робочими" його фейсбук-сторінка і телеграм-канал. Він закликав підписуватися на нього і навіть підбадьорив своїх читачів: "Разом з вами ми обов'язково прорвемося крізь інформаційну блокаду".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/v-ukraine-nachali-po-novomu-schitat-platu-za-dostavku-gaza-kogo-vozmut-bolshe
Відповісти
Нашкодить його підписникам. Та це він чи не найбільший шкідник запудрює мізки людям
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні