--> У Канаді пес добу «відходив» через «передоз» марихуаною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Канаді пес добу «відходив» через «передоз» марихуаною

0
-9
У Канаді пес добу «відходив» через «передоз» марихуаною
Очманілий пес на ім'я Честер добу відходив після того, як наївся залишків сигарет з марихуаною в парку.

Мешканка канадського міста Келоуна Стефані Ліск зіткнулася з несподіваними наслідками легалізації канабісу в країні. Її пес Честер уже двічі отруївся залишками сигарет з марихуаною, які курці залишили в парку, повідомляє Корреспондент.net.


Фото: globalnews.ca

Нещодавно жінка помітила дивну поведінку тварини під час прогулянки: собака був дезорієнтованим, хитався і тряс головою. Пізніше у Честера почалася блювота, яка мала виражений запах марихуани.

Їй довелося звернутися до ветеринара, який підтвердив, що подібні випадки отруєння собак канабісом відбуваються все частіше. У більшості випадків симптоми проходять протягом доби, але деякі тварини відновлюються кілька днів.

Відзначається, що собак приваблює запах і смак марихуани, тому їх власникам потрібно бути уважними на прогулянках. Іноді отруєння канабісом може призвести до серйозних наслідків для вихованця і вимагає обов'язкового лікування.

Ліск сподівається, що історія Честера стане попередженням для інших власників собак і зверне увагу на проблему.

Жінка закликала курців більш відповідально ставитися до утилізації залишків сигарет та іншої продукції з канабісом (печива і жувальних цукерок).

Нагадаємо, в жовтні 2018 року Канада легалізувала марихуану і стала другою країною світу після Уругваю і першою країною "великої сімки", де можна вільно продавати і купувати канабіс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні