В Україні зроблять новий корабельний гелікоптер

1
2
В Україні зроблять новий корабельний гелікоптер
В Україні до 2023 року планують розробити корабельний гелікоптер для берегової авіації Військово-морських сил України. Замовником виступило Міноборони.

За основу планують взяти багатоцільовий Мі-2. Його оснастять додатковим обладнанням і механізмами, повідомили у компанії "Мотор Січ".

Впродовж цього року на виробництві планують отримати перший готовий гелікоптер для берегового базування. 2-й гвинтокрил мають зібрати за 2 роки. Це буде гелікоптер для корвета. Він матиме механізм складання лопатей, а це дозволяє транспортувати вертоліт в ангарі корабля.

Крім того, інженери мають створити дві версії гелікоптера: пошуково-рятувальний і протичовновий. Гвинтокрили призначені для берегової авіації Військово-морських сил України, а також озброєння корветів за турецьким проєктом Ada.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми-2 , новий херикоптир .
Для байдарочного флотю кизякив .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні