В iPhone 13 може з'явитися унікальна функція

1
-2
В iPhone 13 може з'явитися унікальна функція
Компанія Apple може випустити смартфон зі сканером відбитків пальців під екраном.

Ця функція може бути доступною вже в iPhone 13 як альтернатива Face ID - біометричному методу розблокування смартфонів, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на інформацію від інсайдерів.

WSJ зазначає, що використовувати Face ID не завжди зручно. Якщо людина носить медичну маску під час пандемії, то датчики не здатні розпізнати її обличчя.

Про нову функцію розповів колишній співробітник компанії. Також прогнозував появу оптичних сенсорів в iPhone 13 і відомий аналітик Мін-Чі Куо.

За попередньою інформацією, новий iPhone мають представити у 2022 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На мою думку, Iphone 13 буде неймовірним шумом у сфері техніки, він поміняє бачення на всі минулі телефони. Мені надзвичайно надоїв мій 8 Iphone, я хочу обновити смартфон та мені дуже подобається ця модель. Там неймовірне абсолютно все. Чекаю з нетерпінням на своєму перевіреному сервісі https://icoola.ua/, щоб помогти екології та купити хороший, якісний телефон!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні