--> На Північному ринку в Луцьку лучанці продали рибу з глистами. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Північному ринку в Луцьку лучанці продали рибу з глистами. ФОТО

5
2
На Північному ринку в Луцьку лучанці продали рибу з глистами. ФОТО
На Північному ринку Луцька лучанці продали рибу з хробаками. У відповідь на претензії продавець заявила, ніби продавати таку продукцію людям санстанція дозволяє, пише Волинь.інфа.

Про це написала у групі “Теревені про Луцьк” користувачка мережі Фейсбук Ірина Сарнавська.

“Допис – попередження чи допис – інформація про те, шановні лучани, що рибу, у моєму випадку хек молочний, дозволено вживати ось з такими паразитами-гігантами!

Коли рибу було повернено, саме так мені продавець і сказав, що САНСТАНЦІЄЮ ДОЗВОЛЕНО продавати таку продукцію людям! Ось так (…

Вибір за нами, купувати або не купувати”, – йдеться в дописі.

“P.S. Північний Ринок, рибний магазин #120”, – уточнює в дописі розташування такої торговельної точки Ірина Сарнавська.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке гидоття!!!!
Відповісти
Ви що думаєте схожих глистів людина в шлунку не носить, які так само сотнями і тисячами розмножуються в організмі людини і виїдають їжу, яку людина споживає. Так що тут на фото, ви бачите на очі один вид глистів, а в людини живуть всередині - інші види глистів.
Відповісти
Людина сама по собі вже являється таким самим перенощиком та рознощиком зарази і не тільки одніх глистів. На наших українських ринках людина купляє: свіже сало, свіже м'ясо, ранішнє чи вечірнє молоко, творог, сири, сметану і масло. Невідомо якими хворобами перехворіла на момент забиття тварина, крім того невідомо в яких умовах та якими руками виробляються такі домашні продукти, як молоко, сметана, творог та масло.
Відповісти
"Какая гадость, какая гадость - эта ваша заливная рыба!?"
Відповісти
а що, в УРКАїні є санстанція ? є зграйка жлобів, які прикидаються санітарними лікарями і доять бізнес. ЯКІСТЬ ТОВАРУ ЇХ НЕ ХВИЛЮЄ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні