--> Вашингтон передасть Києву справи на українських олігархів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вашингтон передасть Києву справи на українських олігархів

1
-6
Вашингтон передасть Києву справи на українських олігархів
Адміністрація Байдена має намір заблокувати обіг незаконних фінансових коштів, що надходять у Штати.

Дані розслідувань американських слідчих щодо українських олігархів будуть передані Вашингтоном Києву для подальшої роботи. Про це заявив ексдиректор у справах Європи і Євразії в Раді національної безпеки США Деніел Фрід, повідомляє Корреспондент з посиланням на канал Еспресо.

За словами дипломата, він розраховує, що глава Білого дому Джо Байден вплине на керівництво України таким чином, щоб згадані розслідування були проведені сумлінно.

Крім того, Фрід підкреслив, що адміністрація демократа планує заблокувати обіг незаконних фінансових коштів, що надходять у Штати.

"В адміністрації Джо Байдена вже тривалий час говорять про те, щоб заблокувати обіг корупційних коштів, коштів нечистих на руку бізнесменів, на території якої б країни вони не знаходилися. Тому слід очікувати зрушень у цьому напрямку", - повідомив політик.

У зв'язку із цим, додав він, американська влада має намір відстежити джерела махінацій, тобто як і яким чином вони проходили через банківську систему США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в Києві печерський суд ті справи і "похоронить"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні