Між Японією та Росією зростає напруження через Курили

2
1
Між Японією та Росією зростає напруження через Курили
Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вважає, що японська влада усвідомлює “неможливість укладення мирного договору з Росією на нинішніх умовах Токіо в частині Курильських островів”, проте поки від них не відступають, пише УНН.

“Вони (японська влада) все розуміють, вони недурні, глибокі люди, але у них є внутрішні установки, які, як вони вважають, засновані на внутрішньонаціональному консенсусі, які не дозволяють їм від цього відступити, — сказав Медведєв в інтерв’ю російським ЗМІ. — Тому вони цю мантру (про приналежність Курильських островів) вимовляють. А розуміння того, що на основі таких установок неможливо досягти угоди, я думаю, що у них є”.

За словами заступника голови Радбезу, це досить жорсткі установки Токіо.

“На ці жорсткі установки у нас зараз є вже рішення, пов’язані зі зміною конституції: ми взагалі не маємо права вести переговори про передачу суверенітету на російські території, — нагадав він. — Тому якщо вставати на формальну позицію, то взагалі зникає предмет переговорів”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путен введи войска!
Відповісти
Ну то нехай японці оті острови анексують, нехай путлєр відчує на своїй шкурі те що відчуває Україна!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні