--> Луцьк може купити ще 30 нових тролейбусів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк може купити ще 30 нових тролейбусів

0
14
Луцьк може купити ще 30 нових тролейбусів
Луцька міська рада планує придбати ще 30 нових тролейбусів.

Про це йшлося у понеділок, 1 лютого, під час позачергового засідання міської ради.

Так, депутати проголосували за передачу чотирьох нових транспортних засобів Луцькому підприємсту електротранспорту. З цього тижня вони почнуть курсувати містом. До слова, у лютому місто отримає ще чотири тролейбуси, а до кінця року їх буде 29.

Заступниця голови фракції "СВІДОМІ" Алла Надточій поцікавилася, яким чином буде сполучено місто та прилеглі до нього громади.

"Чи передбачаєте ви купівлю тролейбусів з автономним ходом чи будівництво нових ліній?", – запитала вона у міського голови.

Своєю чергою Ігор Поліщук відповів, що окремі перевізники почали оновлювати рухомий склад. Зокрема, одне підприємство вже купило п'ять екологічних автобусів MAN. На його думку, саме такий транспорт повинен їздити у місця, куди не може добратися тролейбус. З його слів, будувати нові лінії дуже дорого та економічно недоцільно.

"Разом із тим, сьогодні ми подали заявку на участь в наступному проєкті щодо отримання ще 30 тролейбусыв, п’ять із яких будуть з автономним ходом", – зауважив очільник обласного центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні