Третього лютого поїздку на таксі можна буде оплатити корисною порадою

0
-4
Третього лютого поїздку на таксі можна буде оплатити корисною порадою
У столичному регіоні Фінляндії, а також в Оулу і в Рованіємі 3 лютого на один день з’явиться особливе таксі, де можна буде проїхати абсолютно безкоштовно, повідомляє UA NEWS.

Замість грошей пасажира попросять висловити думку про те, як можна поліпшити культуру і службу таксі з точки зору клієнта.

«Ми сподіваємося, що люди розкажуть про свій досвід і дадуть конкретні поради щодо поліпшення нашого сервісу. Ми будемо вдячні за будь-які думки і коментарі», – розповіла представник Таксомоторного товариства Фінляндії Катя Сакса.

Зазначається, що спеціальне таксі можна буде викликати тільки телефоном. Всі думки клієнтів будуть задокументовані й опубліковані в соціальних мережах. У кампанії беруть участь Таксомоторне товариство і фірми Lähitaksi, Taksi Helsinki і Otaxi.

«Зміна законодавства, що відбулася два роки тому, призвела до зниження довіри фінів до таксі, хоча переважна більшість підприємців, які працюють у сфері, хоче надати клієнтам кращий сервіс. Тому для нас важливо розвінчати якісь стереотипи і знайти спосіб повернути втрачену довіру», – поділилася Катя Сакса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні