Терорист Кривош вимагає допитати Зеленського

0
3
Терорист Кривош вимагає допитати Зеленського
2 лютого у Луцькому міськрайонному суді відбулося перше судове засідання у справі про захоплення автобуса із 13-ма заручниками в центрі міста, яке сталося 21 липня 2020 року.

Про це повідомляє Суспільне, передає RegioNews.

2 лютого закінчується термін досудового розслідування по справі захоплення заручників. Слідчий СБУ Іван Ляшук просив суд продовжити строк тримання підозрюваного у СІЗО.

Під час засідання Максим Кривош, якого підозрюють у вчиненні теракту, захопленні заручників, незаконному поводженні зі зброєю та посяганні на життя правоохоронців, не визнав свою провину.

Він просив долучити до справи допит як свідка президента України Володимира Зеленського та генерала Національної поліції Євгена Коваля, який вів перемовини із Кривошем під час захоплення автобуса.

Про результати розгляду цього клопотання поки що невідомо. Перше судове засідання у справі "Луцького терориста” тривало майже півтори години. Суд продовжив термін тримання під вартою Максима Кривоша ще на 60 діб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні