Муніципали будуть боротися з готівкою в маршрутках

5
0
Муніципали будуть боротися з готівкою в маршрутках
Від сьогодні, 2 лютого, інспектори департаменту муніципальної варти спільно з представниками управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради знову будуть здійснювати контроль за дотриманням вимог щодо безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті міста. Про це повідомляють на сторінці муніципалів у фейсбуці.

Інспектори будуть надавати допомогу контролерам у здійсненні перевірки щодо використання пасажирами виключно електронних квитків при оплаті проїзду в громадському транспорті, пише Волинь.Правда.

Наголошують, що вказані заходи необхідні для зменшення кількості випадків оплати готівкою пасажирами за проїзд у громадському транспорті та більш чіткої прозорості діяльності перевізників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, в кожній маршрутці посадять по муніципалу щоб контролювати..
Відповісти
Ага, мінятимуть водію крупні купюри на дрібні
Відповісти
А де написано,що це належить до повноважень мун варти????хай свої обов'язки краще роблять,а я заплатила і платитиму готівкою
Відповісти
Так як чупа чупс контролювати.
Відповісти
Цікаво згідно Закону "Про дитинство " діти багатодітних сімей мають пільги на проїзд, то чому власне Луцька міська рада разом з CITI послугами позбавила їх цих пільг в маршрутних транспортних засобах, зокрема якоюсь постановою яка нижча за ієрархією за Закон. То якщо дитина їздить 4 рази в маршруці на тиждень вона платить готівкою, бо якщо їй поповнити рахунок тієї"пільгової" тільки для тролейбусів картки то з неї і в тролейбусі буде знімати кошти. Що за систему ви встановили? Чому жіночка, чоловік, дитина яка приїхала з навколишніх сіл повина купувати якусь картку якщо її бюджет дозволяє тільки заплатити чисто за проїзд у маршрутному транспортному засобі! Вже за рік часу можна було вирішити і удосконалити систему!!! ШАНОВНІ МОЖНОВЛАДЦІ І ПРИЧЕТНІ ДО ЦЬОГО ОСОБИ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні