--> Tesla тільки у США відкличе 135 тисяч електромобілів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Tesla тільки у США відкличе 135 тисяч електромобілів

0
3
Tesla тільки у США відкличе 135 тисяч електромобілів
Американський виробник електромобілів Tesla Inc. відкликає приблизно 135 тисяч седанів Model S і кросоверів Model X через можливі проблеми з тачскрінами.

Про це повідомляє Reuters.

Національне управління з безпеки дорожнього руху США закликало Tesla відкликати автомобілі, оскільки їхні тачскріни можуть ставати непридатними через вичерпання ємності чіпів пам'яті після декількох років використання.

На думку регулятора, це позначається на таких функціях безпеки, як усунення запотівання скла і робота камер заднього виду. Проблеми з тачскрінами Tesla починають проявлятися приблизно через п'ять-шість років експлуатації. Tesla намагалася вирішити проблему за допомогою програмних оновлень, однак спроби були безрезультатними.

Йдеться про електромобілі Model S, випущені в 2012-2018 роках, і Model X 2016-2018 років виробництва.

У листі регулятора Tesla не погодилася з його твердженнями, проте компанія зазначила, що відкличе автомобілі, щоб провести перевірку.

Виробник електромобілів зазначив, що "економічно, якщо не технологічно, неможливо очікувати, що такі компоненти могли б або повинні працювати протягом усього терміну експлуатації автомобіля".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні