У Тернополі пацієнт із COVID-19 перерізав собі сонну артерію

0
0
У Тернополі пацієнт із COVID-19 перерізав собі сонну артерію
У Тернополі працівник податкової служби, який лікувався від коронавірусу, скоїв самогубство в лікарняній палаті.

Пише НВ.

Колишній інспектор боровся з COVID-19 кілька тижнів — спершу вдома, а потім у міській лікарні. Його доставили у тяжкому стані із двобічною пневмонією.

За словами директора Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги Ярослава Чайківського, чоловік мав суїцідальні настрої, він відмовився від допомоги психолога.

«Була проведена розмова з родичами і лікарем-психіатром щодо подальшої тактики, можливого переведення у психдиспансер і о 19 годині на очах у медичного персоналу він вчинив цей акт», — розповів Чайківський.

За словами лікаря, пацієнт перерізав собі сонну артерію.

На Тернопільщині з початку пандемії зафіксували 38 077 випадків зараження коронавірусом, 539 пацієнтів померли. За минулу добу зафіксовано 120 нових випадків коронавірусної хвороби та три летальні випадки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні