Комбінацію двох вакцин від коронавірусу тестуватимуть на людях

0
1
Комбінацію двох вакцин від коронавірусу тестуватимуть на людях
У Великій Британії вчені почнуть дослідження імунних відповідей за комбінації доз вакцин проти коронавірусу виробництва компаній Pfizer та AstraZeneca.

За словами британських дослідників, дані про щеплення людей двома різними типами вакцини можуть допомогти зрозуміти, чи можна проводити вакцинацію з більшою гнучкістю по всьому світу, інформують Факти.

За попередніми даними, у дослідження повинні взяти участь більше 800 осіб. Випробування спрямоване на людей старших 50 років, які можуть бути схильні до більших ризиків, аніж молоді люди, і ще не були вакциновані.

Перші результати вчені зможуть отримати вже у червні цього року.
Під час цього дослідження вивчатимуться імунні відповіді на первинну дозу вакцини Pfizer з наступною ревакцинацією AstraZeneca, і навпаки, з інтервалами 4 і 12 тижнів.

Вакцина мРНК, розроблена Pfizer і Biontech, і вірусна векторна вакцина проти аденовірусу, розроблена Оксфордським університетом і AstraZeneca, на сьогодні впроваджуються у Великій Британії з 12-тижневою перервою між двома дозами.

Розробка вакцин від коронавірусу
Фармацевтичні компанії Німеччини та Великобританії беруться до розробки нової вакцини від коронавірусу.

А тим часом учені розробляють нову вакцину, яку від вже наявних відрізнятиме потенціал мультивалентності, що бореться одразу з кількома штамами захворювання, хоча вводитиметься лише одна доза вакцини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні