Лучани хочуть продовжити програму компенсації за утеплення житла

0
4
Лучани хочуть продовжити програму компенсації за утеплення житла
У Луцьку хочуть продовжити програму "теплих кредитів.

Про це стало відомо під час зустрічі голів ОСББ з керівництвом міста у середу, 4 лютого.

Так, голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків звернулися до влади міста з проханням продовжити державну програму, яка дозволяла повернути кошти за термомодернізацію житла.

"Ця державна програма, яка надавалася через державні банки для фізичних осіб, які мають приватні будинки та ОСББ. У цій програмі не обов'язково було робити якусь складну і затратну систему енергоефективності. От, наприклад, у схожій програмі "Енергодім" люди мають робити цілі експертизи, визначати, де які тепловтрати, і все комплексно ремонтувати. А "Теплі кредити" дозволяли отримати компенсацію на якісь окремі види утеплення, як от заміна вікон міжповерхових і таке інше.

Це вигідно для людей. Особливо для мешканців будинків старої забудови. Там часто люди похилого віку, які не можуть собі дозволити багато. Наша фракція розуміє бажання голів ОСББ продовжити дію програми і в 2021 році. І ми підтримуємо звернення Луцької міської ради до Кабінету Міністрів України з проханням продовжити програму "Теплі кредити", – розповіла депутатка від фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" Алла Надточій.

У свою чергу міський голова пообіцяв сформувати і направити таке звернення у Кабмін найближчим часом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні