--> Екскандидата у президенти Франції затримали за підозрою у домаганнях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екскандидата у президенти Франції затримали за підозрою у домаганнях

0
13
Екскандидата у президенти Франції затримали за підозрою у домаганнях
У Франції поліція затримала очільника антиєвропейської партії, колишнього кандидата в президенти Франсуа Асселіно (на фото) за звинуваченнями в сексуальному насильстві і домаганнях.

Про це повідомляє Європейська правда.

63-річний Асселіно очолює Народно-республіканський союз, який проводить кампанію за вихід Франції з ЄС і НАТО.

Це затримання може поховати його надії на участь у президентських перегонах 2022 року після його першого невдалого балотування на найвищу посаду в 2017 році, коли він отримав всього 0,92% голосів виборців.

Асселіно перебуває під слідством за звинуваченням у сексуальному насильстві і домаганнях з травня 2020 року, повідомила прокуратура Парижа. Дві скарги на політика надійшли з партійного офісу Народно-республіканського союзу.

Асселіно відкинув звинувачення і заявив про наклеп. Його помічники наполягали на тому, що звинувачення неправдиві.

Францію останнім часом сколихнула хвиля звинувачень у сексуальному насильстві проти політичних діячів та представників мистецької сфери.

Серед політиків, які зіткнулися зі звинуваченнями в сексуальному насильстві, міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен і колишній міністр з питань довкілля Ніколя Юло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні