Плавання по-луцьки: депутати перевірили центральний басейн. ФОТО

1
5
Плавання по-луцьки: депутати перевірили центральний басейн. ФОТО
У Луцьку обранці громади перевірили діяльність місцевої СДЮШОР з плавання.

Це відбулося у четвер, 4 лютого, під час Дня депутата, який ініціював Громадянський Рух «СВІДОМІ».

Так, директор закладу Олександр Сологуб та очільник департаменту сім’ї, молоді та спорту Дмитро Захожий розповіли присутнім про ремонт фасаду та показали інфраструктурні покращення, які вдалося втілити за останні роки.

Керівник спортивної школи повідомив, що у її стінах наразі тренуються 377 спортсменів, які розділені на 35 груп, враховуючи три групи вищої спортивної майстерності. У них займаються найсильніші плавці, які змогли отримати звання майстру спорту України.



Олег Тарасюк (За майбутнє) запитав у Сологуба, як він бачить розвиток закладу у 2021 році, а заступниця голови фракції «СВІДОМІ» Алла Надточій поцікавилася, які головні проблеми потрібно вирішити.

Директор сказав, що СДЮШОР найбільше потребує облаштування вентиляції, ремонту реабілітаційного центру (сауна) та великої ванни.



Окрім цього, Надточій поставила питання щодо розміру заробітної плати у тренерів та уточнила, чи існують нарікання у батьків на погану очистку води. Оскільки раніше від них були неодноразові звернення, в яких повідомляли про висипання на шкірі в дітей.



Як виявилося, рівень заробітної плати у 2021 році понизився, оскільки бюджет довелося скоротити через пандемію.

«Раніше середня була близько 10 тисяч, цього року буде 7-8 тисяч», – сказав Сологуб.

Щодо води, то директор повідомив, що жодних скарг не надходило. Він зазначив, що її якісь перевіряють відповідні служби. Разом із цим Дмитро Захожий запропонував депутатам розглянути можливість придбання для басейну хлорувальної установки. Мовляв, це дозволить не закуповувати хлор. З його слів, таке обладнання вартує близько одного мільйона гривень.



Також Олександр Сологуб розповів, що СДЮШОР у 2020 році піднялася на 2-е місце у рейтингу серед усіх шкіл України. Усього їх є 40.

До слова, одну з груп вищої спортивної майстерності, в якій тренуються найсильніші спортсмени, веде Володимир Самчук – фахівець, якого у 2019 році незаконно звільнили зі СДЮШОР.

Витративши майже цілий рік на судові засідання усіх інстанцій, викладач зміг поновитися на роботі, а їхню суперечку з керівником було вичерпано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вас не хвилює, що "Дмитро Захожий" зовсім трішки Володимир?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні