Герус: у двох областях аварійно зупинились енергоблоки ТЕС

2
2
Герус: у двох областях аварійно зупинились енергоблоки ТЕС
У Вінницькій та Львівській областях сталося аварійне відключення енергоблоків ТЕС. Про це повідомив в Telegram депутат Верховної ради, голова комітету з питань енергетики Андрій Герус, передає УНН.

“Сьогодні (6 лютого) було аварійно зупинено ще два енергоблоки, обидва на електростанціях групи компаній ДТЕК”, — написав Герус.

За даними політика, аварійна зупинка блоку №2 Ладижинської ТЕС сталася в 00:52. Причиною став шум у топці котла.

О 04:58 через несправність автомата безпеки був зупинений блок №5 Добротвірської ТЕС.

Нардеп додав, що зупинки енергоблоків суттєво ускладнюють роботу енергосистеми країни.

“Проте системний оператор Укренерго збалансовує ситуацію за рахунок інших джерел, всім споживачам є стабільна і безперебійна подача електроенергії”, — додав він.

5 лютого на ДТЕК Запорізька ТЕС відбулося відключення першого енергоблоку через тимчасову несправність системи охолодження трансформатора.

Перед тим, 3 лютого, в Енергодарі і Дніпрорудному зникло світло і вода через аварію на ТЕС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жидяра Герус отримує від московитів шаленні відкати за імпорт ел.енергії і тому зупиняє українські ТЕСи.Сволоту давно пора поставити на місце,але оскільки ВР складається з жидви,то і нема кому.А плотити за експорт ел.енергії за повишеним тарифом_ нам.
Відповісти
Так, атомки позупиняли, тепер за "ТЕС" взялися, саботажем смердіти почало. А підрив енергетичної безпеки це вже кримінал!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні