На Волині ледь не померли від сурогату двоє чоловіків: 25 гривень за пляшку

3
1
На Волині ледь не померли від сурогату двоє чоловіків: 25 гривень за пляшку
У Ківерцях, на вулиці, де знайшли любителів оковитої, можна придбати самогон на різний смак і ціну. Ймовірно, саме в одній із таких точок чоловіки і придбали пляшку оковитої. «П’яними» точками зацікавилася поліція, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Десята година ранку, а чоловіки напилилися вже до непритомності. Місцеві, які бачать таку картину чи не щодня, викликали швидку.

Обох пияків забрала швидка та доставила до Ківерцівської центральної районної лікарні. Медики розповіли, що пацієнти отруїлися невідомою речовиною, вочевидь сурогатом. Якби не місцеві, можливо, урятувати не вдалося б, пише ІА Волинські новини.

Місцеві стверджують: сурогат продають у двоповерхівці на вулиці Ватутіна.

Пан Микола вже багато років є покупцем самогону. Стверджує: купує тільки перевірений напій. Бо ж, виявляється, продавців такого добра на цій вулиці чимало.

«Я скільки п’ю, то не мучуся і нічого, – розповідає чоловік. – 12,50 – чекушка, 25 – пляшка. Дешева і толкова! 45 градусів! Я вже роками п’ю!»

За справу взялася поліція, з’ясовують обставини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пан Микола, ще той ходок, з багаторічним стажем дегустатор, так просто не проведе, але загалом тих сурагатних бізнесменів треба до тюрми, скільки смертей потянули, коли вже якась покара буде
Відповісти
Вот інтересно який заробіток коли продають пляшку за 25грн?
Це сурогат сурогату, невідомо якого технічного сир'я. Іначе 25грн це субівартимість самогону.
Відповісти
Майже як в Індії,тільки в нас холодно.А то дільничий не знає.Це його прямий функціональний обовязок,але краще отримати свої відсотки,так і живемо,вірніше мучимось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні