На Донбасі підірвалися українські захисники: назвали ім'я загиблих

2
-2
На Донбасі підірвалися українські захисники: назвали ім'я загиблих
В суботу, 6 лютого, в зоні ООС на Донбасі на невідомому вибуховому пристрої підірвалися троє українських військовослужбовців. В результаті двоє військових загинули, а за життя третього борються медики.

Пише Вголос.

Про це у Фейсбук повідомила пресслужба 28-ї Окремої механізованої бригади.

Відомо, що загинули старший солдат Назарій Поліщук та солдат бригади Олексій Подвезенний.

Варто нагадати, що трагедія сталася в районі населеного пункту Новомихайлівка під час висування на взводний опорний пункт. Так, на невідомому пристрої підірвалися троє військовослужбовців зі складу 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу.

Хлопці померли від отриманих травм.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фінансованних паразитів-найманців з наших трикратно обкраденних пенсій клоуном зелупою нам не жаль! наші сльози вам даремно не пройдуть!
Відповісти
Чікошно-квартальному клоуну зеленському який трикратно краде наші пенсії та завищує комунальні тарифи ненадаючи всим пенсіонерам субсидії грабуючи людей, є розбійником, і незаконно блокує чесні й правдиві неватні телеканали, цим знищує свободу слова народу України, є ворогом України, за ці злочини зеленському бандиту з його подєльніком хряком порошенком пора давно оголосити ІМПІЧМЕНТ і посадити ДОВІЧНО на НАРИ з конфіскацією всього награбованного майна і коштів на користь держави!!! Для опзж хай ВСЕСВІТНІЙ КОСМІЧНИЙ РАЗУМ БОГ АБСОЛЮТ ДОПОМОЖЕ законно скинути імпічментом цього клоунського тирана й засадити з вальцманом на нари й встановити справедливу народну чесну некрадучу соціально орієнтованну владу, на яку саслуговує народ україни!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні