Цивільна дружина Тараса Козака купила квартиру в Москві за $13 млн

0
0
Цивільна дружина Тараса Козака купила квартиру в Москві за $13 млн
Цивільна дружина народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака Наталія Лавренюк володіє квартирою на 657 кв.м у центрі Москви, в одному з найдорожчих житлових комплексів російської столиці Knightsbridge Privat Park. Орієнтовна її вартість на момент придбання – $13 млн, або близько 350 млн грн. Це виявили журналісти програми «Схеми» (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»).

Повідомляє Діалоги.

В офіційному витягу з реєстру речових прав РФ вказано, що Наталія Лавренюк стала власницею дворівневої квартири у березні 2020 року. Також вона володіє чотирма паркомісцями та кількома підвальними приміщеннями у житловому комплексі.

Knightsbridge Privat Park відомий високою вартістю житла і тим, що в ньому мешкає російська владна еліта – але в значно менших помешканннях, ніж має дружина українського нардепа. Журналісти-розслідувачі знаходили там помешкання керівника «Пошти Росії» Миколи Подгузова (386 кв.м.), сестри прем’єра РФ Михайла Мішустіна (170 кв.м.).

«Попри введення Україною персональних санкцій проти соратника Медведчука Тараса Козака, вони наразі, схоже, жодним чином не торкаються значної частини його активів і майна, хоча входять до сфери його впливу. Бо юридично компанії та нерухомість оформлені на його цивільну дружину, яку він роками не вносить до своєї декларації про майно і доходи, хоча цього вимагає закон», – сказано в розслідуванні.

На думку експертів, Козак придбав нерухомість для дружини саме в РФ, тому що тут не визнають санкції США та ЄС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні