Робота, яку можна швидко освоїти: назвали топ-5 вакансій

0
2
Робота, яку можна швидко освоїти: назвали топ-5 вакансій
Українцям пропонують працювати фандрайзерами, колористами та ведучими.

Підбірку незвичних вакансій, обов'язки яких можна освоїти за досить короткий період часу, підготували у robota.ua.

Фалафельє, працівник залу в "Це фалафель, крихітко!"

Вегетаріанське кафе шукає комунікабельних молодих людей. Ідеальний кандидат: привітний, неконфліктний, чесний, акуратний, здатний працювати самостійно; без шкідливих звичок, вегетаріанець або веган; досвід роботи – бажаний. До обов'язків входитиме: приймати замовлення у гостей; збирати роли та боули з фалафелем і хумусом; підтримувати чистоту в залі.

Фандрайзер у "Сіріус"

Притулок для тварин запрошує стати частиною команди. Основні обов'язки: пошук потенційних донорів та комунікація з ними; пошук і аналіз фондів, що надають різні гранти для тварин; розробка пропозицій для донорів, партнерів. Вимоги до кандидата: вища освіта; навички ділового листування, написання грантових заявок; досвід роботи з донорськими організаціями, соціально-відповідальним бізнесом, меценатами, благодійниками буде перевагою.

Колорист

Компанія, яка займається продажем поліграфічних матеріалів, оголошує конкурс на вакансію. Вимоги: досвід роботи бажаний, але не обов'язковий; вміння швидко та якісно підібрати необхідний відтінок; бажання вчитися та розвиватися. Обов'язки: підготовка необхідних для роботи матеріалів; підбір відповідної текстури та відтінку; створення необхідного зразка.

Ведучий квест-шоу в Questoria

Компанії, яка спеціалізується на організації свят та салонних ігор, потрібен ведучий для проведення заходів на локації "Форт Боярд". Вимоги: досвід роботи не менше 1-го року у сфері проведення заходів; вміння спілкуватися з дітьми, зацікавити, зайняти дітей у вільний від проєкту час; комунікабельність, привітність; вітається досвід роботи з дорослими.

Інструктор з боулінгу в КРЦ "Місто"

Культурно-розважальний центр запрошує на постійну роботу. Обов'язки: зустріч гостей; спілкування з гостями; навчання та допомога у грі. Вимоги: розглядаються кандидати без досвіду роботи. Особисті якості: комунікабельність; вміння вирішувати конфліктні ситуації; активна життєва позиція; охайний та доглянутий зовнішній вигляд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні