У країні припинили вакцинацію через неефективність вакцини

2
-3
У країні припинили вакцинацію через неефективність вакцини
У Південно-Африканській Республіці призупинили використання вакцини від коронавірусу AstraZeneca. Вакцина забезпечує мінімальний захист від інфекції, викликаної домінуючим у країні штамом коронавірусу.

Про це пише Reuters.

Міністр охорони здоров'я Звелі Мхізе заявив, що уряд буде чекати поради від учених про те, як краще діяти, після того, як випробування показало, що вакцина AstraZeneca не суттєво знижує ризик легкого або помірного COVID-19 від варіанту 501Y.V2, який викликав другу хвилю заражень.

AstraZeneca ж заявила, що її вакцина може захистити від важкого захворювання, і що вона вже почала адаптувати її проти варіанту 501Y.V2.

Тим не менш, провідний дослідник випробування AstraZeneca в Південній Африці професор Шабір Мадхья сказав, що дані про вакцину були перевіркою реальності і настав час "переглянути наші очікування щодо вакцин COVID-19".

Він сподівався впровадити вакцину AstraZeneca серед медичних працівників незабаром після того, як у понеділок отримає 1 мільйон доз, вироблених Інститутом сироватки Індії.

Замість цього в найближчі тижні він запропонує медичним працівникам вакцини, розроблені Johnson & Johnson і Pfizer/BioNTech.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!!
Відповісти
"Бачили хто трикратно краде наші пенсії? Запам'ятай цю зеленську клоунську мерзоту": як братан хряка парашенка квартальний клоун зелупа продовжує злочинно-геноцидно трикратно грабувати пенсії в пенсіонерів!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні