Фанатка не відчинила двері кумиру: не впізнала у масці. ФОТО

0
-4
Фанатка не відчинила двері кумиру: не впізнала у масці. ФОТО
Кумедний випадок стався з фіналістом Кубка Стенлі-2018 у складі «Вегас Голден Найтс» воротарем Марком-Андре Флері.

Знаменитий хокеїст, який став у 2010-му зі збірною Канади олімпійським чемпіоном, вирішив «перекваліфікуватися» в листоноші і особисто доставити свій ігровий светр уболівальниці Меган Макдональд, яка виграла його в лотереї. Але його чекало розчарування - по приїзду до дому фанатка просто... не відчинила йому двері, пишуть Факти.

Як потім пояснила Меган, вона не впізнала свого кумира, який був у масці, згідно з протоколом протидії коронавірусу, і побоялася пускати його в будинок.

«Те почуття, коли Марк-Андре Флері особисто доставляє до вас додому светр з автографом, але ви не впізнаєте його в масці (спасибі COVID) і не відчиняєте двері. Пробач, Флері», - написала дівчина на своїй сторінці в Twitter, проте, похвалилась отриманим призом.



36-річний Флері - справжня легенда НХЛ, який проводить у лізі свій 17-й(!) сезон. Крім «Вегаса» також виступав за «Піттсбург Пінгвінз», з яким тричі (в 2009-му, 2016 м і 2017-го) завойовував Кубок Стенлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні