Білл Гейтс: є дві серйозніші за COVID загрози, які «світять» людству після пандемії

1
-5
Білл Гейтс: є дві серйозніші за COVID загрози, які «світять» людству після пандемії
Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс назвав дві головні загрози, які "світять" людству після пандемії. Про це в неділю, 7 лютого, заявив в інтерв'ю YouTube-каналу " rel="nofollow">Veritasium.

За його словами, людство не підготовлено до такого виклику, як зміна клімату. Він зазначив, що щороку рівень смертності через цей чинник буде «навіть більшим», ніж під час пандемії коронавірусу.

«Щорічно число жертв цієї проблеми може бути вищим, ніж те, з яким ми маємо справу зараз під час пандемії», - підкреслив бізнесмен.

Другою загрозою підприємець назвав біотероризм. За його словами, ті, хто хоче нашкодити людям, можуть створити новий вірус, тому ймовірність зіткнутися з цією проблемою вища в порівнянні з природними епідеміями.

Гейтс додав, що мова може йти про респіраторний вірус. Людина, яка заразилася ним, може до пори до часу не знати про це, але при цьому буде заражати інших у громадських місцях, сказав бізнесмен.

Американський мультимільярдер Білл Гейтс ще в 2015 році заявив про ймовірність нової пандемії, спровокованої респіраторним вірусом, на зразок коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от так і вимерли динозаври. підігнав їм хтось віруси - і будьте добрі вперед лапами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні