--> Медик пояснив, чому епідемія в Україні легша, ніж у Європі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медик пояснив, чому епідемія в Україні легша, ніж у Європі

4
4
Медик пояснив, чому епідемія в Україні легша, ніж у Європі
В Україні поменшала кількість випадків коронавірусу в той час, коли у Європі вона зросла.

Причиною успіху є ефективна медицина, пише лікар Євген Дубровський на сторінці в Facebook.

На його думку, не зважаючи на критику нашої медицини, вона не лише витримала, але й впоралася з величезною кількістю хворих на коронавірус.

"Мене це теж дуже дивує. Стежу за новинами, спілкуюся з колегами з-за кордону і всі говорять про тамтешній жорсткий карантин. Швидше за все, вони ще не перехворіли в такому масштабі, як ми. У них переломний момент ще не настав. З іншого боку, попри всю критику нашої медицини, вона не тільки витримала, але навіть показала зразок, що робити з такими масштабними епідеміями", - розповів Дубровський.

Ще він наголосив на важливості сімейних лікарів, які боролись з епідемією. Лікар вважає, що завдяки їм країна вистояла.

"Багато українців мали доступ до лікаря. Госпіталь без жодних напрямків і довідок брав за зверненням пацієнта величезну кількість пацієнтів. Важких ми госпіталізували без винятків. І хоча я є противником дистанційного лікування - це неправильно і малоефективно - великий відсоток хворих був зорієнтований і пролікований сімейними лікарями без ускладнень амбулаторно. Хоча були і серйозні недоліки й недбалість, честь і повагу високопрофесійним адекватним сімейним лікарям. Найбільший тягар впав саме на них", - поділився лікар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народ, загартований комунізмом - не хворіє, але тишком нишком вмирає, щоб не дратувати міністра охорони здоров,я
Відповісти
Цьому ідіоту знайоме таке поняття як густота населення? В Україні є гігантська по європейським міркам територія і дуже мала кількість населення. Тому і захворюваність в рази нижча.
Відповісти
По телефону "лікувались" директор Гнідавського цукрового комбінату Ростислав Новосад і генеральний директор "Волиньавто" Юрій Корольчук. Перший відійшов у засвіти 17 листопада минулого року, а другий - 7 січня нинішнього року. Царство Небесне. Лікуватись треба в лікарів, тим паче - з двосторонньою пневмонією. За 11 місяців лікування від коронавіруса вони набули велечезного досвіду. До кожного хворого - індивідуальний підхід. І ще. З яких це пір смертність залежить і вимірюється густотою населення? Тому "ідіот", очевидно, бот, який назвав себе "Сашею". "Грузіте апельсіни бочками", - казав Остав Бендер.
Відповісти
Вам короновірус мозок з'їв? Подумайте раціонально - де вища захворюваність, там де 100 людей на квадратний кілометр, чи там де 2 людей на квадратний кілометр? Помедитуйте над цим.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні