--> Як вибрати колір помади за знаком зодіаку? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вибрати колір помади за знаком зодіаку?

0
0
Як вибрати колір помади за знаком зодіаку?
Овен - малиновий
Життя - суцільне свято! Ви точно знаєте, чого хочете і готові піти на все, заради досягнення мети. Спробуйте матову червону помаду з синім подтоном, пише Elle.



Телець - гранатовий
Ви дотепні і рішучі, впевнені в собі і не боїтеся це демонструвати. Ви можете сміливо носити гранатовий колір помади в поєднанні з чорними стрілками в стилі рок-шик.



Близнюки - ягідний мікс
Як справжні близнюки, ви постійно балансіруете між бажанням спробувати щось нове і відданістю звичним речам, якими ви дорожите. Унікальна помада, що поєднує в собі відразу два відтінки, - кращий вибір для вас.



Рак - насичений червоний
Ви практичні і чуйні до потреб інших людей. Вам підійде універсальний колір, який чудово виглядає на всіх відтінках шкіри і формах губ.



Лев - рубіновий
Ви впевнені, милі і дуже лояльні, вам підходить сильний і стійкий колір. Вибирайте королівський відтінок червоного, який буде триматися на губах весь день.



Діва - ягідний
Ви незалежні, володієте аналітичним складом розуму, тому вибирайте прохолодні відтінки, які чітко наносяться. Напівматовий ягідний відтінок - відмінний вибір для щоденного використання.



Ваги - ніжно-рожевий
Ви елегантні, виховані і витончені. Вибирайте ніжний рожевий відтінок помади, який буде поєднуватися з будь-яким вашим нарядом.



Скорпіон - насичена Бургундія
Ви володієте загадковим характером і трохи неприборканою вдачею, вам потрібен такий же сміливий відтінок помади. Ви один з небагатьох знаків зодіаку, які можуть носити найсміливіші і насичені відтінки.



Стрілець - кораловий
Як справжній мисливець, ви завжди переслідуєте цікаві цілі, тому вас вважають одним з найбільш авантюрних знаків. Вам підійде практичний і сміливий відтінок. Вибирайте коралову помаду з SPF-захистом.



Козеріг - помаранчевий
Ви відповідальні, терплячі і дуже лояльні по відношенню до тих, кого любите. Вам підійде теплий колір. Вибирайте зволожуючу помаранчеву помаду.



Водолій - пурпурний
Через ваш бунтарський характер і бажання бути завжди попереду, вам не подобається слухняно слідувати трендам. Ви можете приміряти будь-які сміливі відтінки, як цей пурпурний колір.



Риби - яскраво-рожевий
Ви добрі і співчутливі, ви завжди легко йдете на експерименти, завдяки вашій природній відкритості. Наступного разу, експериментуючи з макіяжем, спробуйте яскраво-рожевий блиск.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні