Покупець отримав $20 000 знижки на елітне авто, яке простояло в салоні 7 років

0
2
Покупець отримав $20 000 знижки на елітне авто, яке простояло в салоні 7 років
В одному з автосалонів штату Коннектикут, США, продали найстаріший новий спорткар. Lotus Evora S 2013 року випуску більш 7 років простояв в очікуванні покупця. Його першим власником став житель Нью-Йорка, який забрав автомобіль у свою колекцію. У його автопарку вже є один Lotus, і цей складе йому компанію.



Відзначимо, що новому власнику вдалося дійсно вигідно придбати Evora S. Оскільки автомобіль довго ніхто не купував, гарантія на нього минула. Через це цінник став на 20 000 доларів менше від початкової ціни. Іншими словами, покупцеві автомобіль обійшовся в $70 000.

Всі сім років простою спорткар зберігався в теплому приміщенні. Перед тим, як передати купе першому власнику, машині замінили технічні рідини і накачали шини. На заміну моторного масла необхідно проїхати хоча б 1600 км. Зараз пробіг становить 160 км, стверджує Курс України.

Відзначимо, що в Коннектикуті високий відсоток заможного населення. І те, що конкретно цей спорткар провів стільки часу в «гордій самоті», досить дивно. При цьому покупець знайшовся в іншому штаті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні