--> Перші у Луцькраді: депутати від «СВІДОМИХ» звітують за 2020-й. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перші у Луцькраді: депутати від «СВІДОМИХ» звітують за 2020-й. ВІДЕО

0
-4
Перші у Луцькраді: депутати від «СВІДОМИХ» звітують за 2020-й. ВІДЕО
Понад два десятки особистих зустрічей із виборцями та зразкова відвідуваність сесійних засідань. Так розпочав свою каденцію Громадянський Рух «СВІДОМІ» – єдина місцева команда у Луцькій міській раді, лідером якої є Андрій Покровський.

У 2020 році депутатами Луцької міської ради стали шість представників Громадянського Руху «СВІДОМІ», які сформували однойменну фракцію, що є третьою за чисельністю. Її головою став Тарас Шкітер, а заступниками – Алла Надточій та Михайло Наход.



Нині «СВІДОМІ» перші у Луцькраді звітують про свою роботу. За два місяці своєї каденції вони подали 5 депутатських звернень і 2 проєкти рішень. «СВІДОМІ» звернулися до Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо недопущення збільшення тарифу на послуги розподілу природного газу.

Інший проєкт рішення стосувався Національної академії державного управління, а саме передача її у підпорядкування Кабміну.

Зараз фракція Громадянського Руху «СВІДОМІ» працює над новими проєктами рішень, зокрема один із них стосується проведення аудиту приєднаних до Луцька громад.

Команда «СВІДОМИХ» також не підтримала ключові кадрові рішення Луцького міського голови. Не голосували за секретаря міськради та старост навколишніх населених пунктів.

Загалом за листопад та грудень депутати від Громадянського Руху «СВІДОМІ» провели 21 особисту зустріч із виборцями. Щодня мешканці Луцька звертаються до них, щоб отримати юридичну консультацію, з приводу незадовільної роботи комунальних закладів і служб, а також стосовно благоустрою міста та прибудинкових територій.



Про перші два місяці роботи "СВІДОМІ" розповіли у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook. Зараз пряма трансляція доступна в записі:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні