Беремо лопати і до роботи: мер волинського міста закликає допомогти розчистити сніг

1
-1
Беремо лопати і до роботи: мер волинського міста закликає допомогти розчистити сніг
Борис Карпус закликав взяти лопати і допомогти комунальникам розчистити сніг біля шкіл та садків.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус звернувся до городян з проханням допомогти прибирати сніг у місті, пише Волинь.

Про це йдеться у відео-зверненні на його сторінці у фейсбуці.

«Сильні снігопади і пориви вітру не припиняються. Техніка працює на межі своїх сил і можливостей. Але результати роботи майже непомітні через стихію. На жаль, мусимо працювати з тим автопарком, який отримали в спадок. Він не оновлювався тривалий час. Маємо 8 одиниць техніки. Вона працює постійно в місті, в селищі та селах. Домовилися з підприємствами, приватними структурами. Вони надають свої грейдери, іншу техніку, яка приступить до роботи вже цієї ночі», – розповів міський голова.

Беремо лопати, шуфлі й будемо очищувати території садочків, шкіл та інших соціальних об'єктів. Лише спільними зусиллями ми подолаємо цю негоду

Борис Карпус сказав, що процес контролюю інспектує особисто. Мер подякував активістам, які власноруч прибирають сніг в місті. Обіцяв сьогодні в обідню перерву також долучития до цієї акції.

«Запрошую всіх охочих. Беремо лопати, шуфлі й будемо очищувати території садочків, шкіл та інших соціальних об'єктів. Лише спільними зусиллями ми подолаємо цю негоду», – звернувся він до нововолинців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз безплатно даже довідку не видадуть!Комунальники за свою роботу отримують свою платню, а він закликає лучан безплатно допомагати комунальникам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні