Стало відомо, на яких авто буде їздити мер та його підлеглі

0
1
Стало відомо, на яких авто буде їздити мер та його підлеглі
Про це йдеться у відповідному розпорядженні міського голови Ігоря Поліщука, пише «Інформаційне агентство ВолиньPost».
Так, автотранспорт використовуватимуть тільки для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю. У разі скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій зобов’язаний негайно доповісти начальнику господарсько-технічного відділу про причини та умови її виникнення.

Автотранспорт використовуватимуть тільки для поїздок, пов’язаних зі службовою діяльністю.

За мером Ігорем Поліщуком та його помічником Артуром Стернійчуком закріпили Skoda Rapid 2008 року випуску. Таким же автомобілем зможе їздити заступниця міського голви Ірина Чебелюк. Chevrolet Aveo 2008 року кермуватиме секретар міськради Юрій Безпятко. Легковиком Chevrolet Lacetti користуватиметься заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Автомобілями №ДЕО-Ланос№ 2008 року випуску зможуть користуватися старости Марія Якубоська, Валерій Боярський, 2006 року - Галина Матвіюк, 2007-го - Олександр Гурський. За старостою Валерієм Войнаровським закріпили ЗАЗ-DAEWOO 2004 року.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Анатолій Свірський та заступник начальника відділу екології Олег Гелета користуватимуться автомобілем ВАЗ 212140 2008 року випуску.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні