У Луцьку горів автомобіль

1
1
У Луцьку горів автомобіль
8 лютого у Луцьку загорівся легковий автомобіль.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області, пише Волинь.

Зазначають, о 16:52 через несправність електричної системи зайнявся вогнем легковий автомобіль, який вже за 5 хвилин загасили працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вогонь знищив систему обігріву автомобіля, панель приладів, внутрішнє оздоблення кабіни водія, лобове та бокове скло, пошкодив сидіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Металобрухт понавозять, гаражів не мають і не знають куди подіти свої "розвалюхи". Запитаєш одного другого такого "водія-власника" у лапках, що купив собі машину, а у відповідь так купив собі "лялю". А тій "лялі" 40-50 років і коштує всього 250 доларів США, називається просто аби автомашина якась була, а подіти її немає куди. Бо мізків хватило тільки на те, щоб купити машину. Стоять такі старі авто цілу зиму під снігом, а чому стоять, бо купити нові зимові колеса дорожче обійдеться ніж та ціла машина коштує. Ось того ці власники лахів і чекають весни та літа, щоб на літній гумі кататися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні