Зеленський обіцяє розвиток середньої освіти

2
-2
Зеленський обіцяє розвиток середньої освіти
Президент Володимир Зеленський анонсував створення ради з розвитку загальної середньої освіти. Про це він заявив на форумі Освіта України 2021 у вівторок, 9 лютого.

"Хочу повідомити, що сьогодні буде опублікований указ про створення при президенті Ради з розвитку загальної середньої освіти. Я знаю, що цього кроку чекали давно, і сьогодні він буде зроблений", - сказав він.

Президент заявив про готовність допомагати педагогам у реалізації всіх ініціатив і реформ для розвитку освіти.

"Я впевнений, що основою будь-якої успішної школи є, перш за все, вчителі. І в цьому році ми підвищили заробітні плати для педагогів. Але хочу підкреслити: зупинятися на цьому не можемо. Ми повинні й надалі шукати механізми та засоби для того, щоб педагоги відчули престиж своєї професії не просто на словах, а щоб молодь хотіла йти працювати до навчальних закладів", - сказав президент.

Також він пообіцяв змінити підхід, коли увагу на сферу освіти звертали за залишковим принципом.

"Ми ремонтуємо і будуємо дитячі садки по всій країні. Я хочу, щоб у батьків не виникало питання, як влаштувати дитину до найближчого дитячого садочка. Крім доступності, дуже важливим завданням уряду є мотивація, а саме фінансова для всіх працівників дошкільної освіти. Також ми будуємо і відновлюємо сучасні школи в кожному регіоні України, це процес буде продовжуватися", - сказав Зеленський.

Також він зазначив, що кожна українська школа повинна мати сучасну матеріально-технічну базу, якісне здорове харчування, доступ до Інтернету, а також можливості для заняття учнів спортом та інклюзивної освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якби пес зїв все що обіцяв і обіцяє зеля, то сумно завив би
Відповісти
Ну то треба очікувати потрясіння і тут
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні