Рейтингову українську передачу почали показувати на російському ТБ. ФОТО

1
-6
Рейтингову українську передачу почали показувати на російському ТБ. ФОТО
На російському телеканалі "Че", що входить в холдинг СТС медіа, яку РНБО України раніше включили до списку санкцій, вийшлау країнське рейтингова програма "Дизель шоу".

Про це повідомляє видання "ДеПо".

"В офіційному релізі на сайті телеканалу "Че!" пояснюють: "У складі "Дизель-шоу" виступають учасники команд КВН "Уездный город" і ЧП Сергій Писаренко, Євген Нікішин та Євген Сморигін, які свого часу завоювали всенародну любов. "Дизель-шоу" за форматом схожие на "Уральські пельмені": це смішні замальовки і скетчі на найактуальніші теми", - пише видання.

Незважаючи на те, що Писаренко і його напарник по команді Нікішин з 2019 року є постійними учасниками "Дизель шоу", вони продовжували зніматися на телеканалі "Росія-1", який повністю належить уряду РФ, де йде одна з найбільш пропагандистських російських телепрограм "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Керівник програми Єгор Крутоголов, запевнив що права на показ продали не вони, а канал ICTV, на якому виходить проєкт. Інформації про продаж прав на трансляцію на офіційних ресурсах компанії немає, холдинг ситуацію коментувати не став.

Одночасно з цим, в телеграм каналах були опубліковані скріншоти 7-річної давності, де учасники шоу відкрито виступають з антиукраїнськими висловлюваннями.

Креативний продюсер "Дизель шоу" Михайло Шинкаренко в розпал всіх подій на Майдані публікував у себе рекомендації, що робити з друзями, які "майданулісь".



Також він розмістив звернення до президента РФ Путіна із закликом про допомогу.



Ще більш шокуюча публікація з його стіни в Facebook - матеріал про "неминучий розкол України на два протилежних народу", що Шинкаренко вважав "адекватним прогнозом" (скріншот).



Його позицію абсолютно підтримував актор "Дизеля" Олександр Бережок.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в отій "українській" передачі є хоч щось українське?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні