Жінка 5 днів безпомічно лежала на підлозі у зачиненій квартирі

0
5
Жінка 5 днів безпомічно лежала на підлозі у зачиненій квартирі
У Києві жінка 5 днів пролежала на підлозі у власній квартирі.

Про те, що її баба тривалий час не виходить на зв'язок, повідомила поліцейським онука. Жінка зачинилася зсередини, тому ключем відкрити було неможливо, повідомили в патрульній поліції Києва.

"Повідомлення надійшло на службу 102 учора близько 14:00. Онука повідомила, що має ключі від помешкання, але через те, що двері замкненні із середини, не може туди потрапити. Поліцейські опитали сусідів, які зазначили, що чули крики з помешкання літньої жінки, але оскільки все затихло, то вирішили, що все гаразд, нікого про це не повідомили. З дозволу онуки, зважаючи на те, що можливо громадянка потребувала негайної медичної допомоги, вирішили здійснити аварійне відкриття дверей", - сказано в повідомленні.

Коли поліцейські відчинили двері, жінка була майже без свідомості. Вона розповіла, що після того, як її відвідала онука, вона впала і 5 днів пролежала на підлозі, бо встати не могла і ніхто не відгукнувся на її крики. До приїзду "швидкої", про жінку подбали патрульні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні