Син Трампа набрав більше мільйона передплатників у Telegram-каналі

2
-3
Син Трампа набрав більше мільйона передплатників у Telegram-каналі
Син колишнього президента США Дональд Трамп-молодший набрав більше 1 млн передплатників на своєму каналі у Telegram.

Як свідчить інформація з облікового запису Трампа-молодшого, станом на 9 лютого його Telegram-канал налічує понад 1,002 млн передплатників. Два тижні тому у сина експрезидента було 723 тис. передплатників, інформує internetua.

Син колишнього президента почав користуватися сервісом влітку 2019 року. 23 січня поточного року Трамп-молодший повідомив, що буде публікувати матеріали в Telegram-каналі, оскільки незадоволений політикою, яку проводять у Facebook, Instagram і Twitter. Він як і раніше користується цими соцмережами, але побоюється, що їхнє керівництво може в будь-який момент його заблокувати.

Трамп-молодший є одним з віце-президентів компанії Trump Organization. Вона належить його батькові - колишньому президенту США Дональду Трампу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
передплатники NOT підписники — та ну що за журналістика така?
Відповісти
Писаки з ПТУ , що вони передплачують? Голова не тільки щоб у неї їсти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні