Мала ще сина: жінка поклала дитину в морозильник

0
-5
Мала ще сина: жінка поклала дитину в морозильник
Породілля з Рівненщини, яка сховала дитину в морозильну камеру, вагітність від чоловіка та односельців приховувала. На обліку вона не стояла і звернулася до медиків вже з кровотечею. Саме лікарі запідозрили, що жінка після пологів, і повідомили поліцейським, які й виявили немовля у морозильній камері.

"Після пологів у неї спостерігалися ознаки кровотечі, не відходження плаценти. Половину крові вона втратила. Це є анемія важкого ступеня", - повідомив директор Дубровицької лікарні Руслан Бовгиря, пише gazeta.ua.

Відомо, що пологи в жінки були передчасні, орієнтовно на 30-му тижні. Сім'ю в селі характеризують добре. Чоловік їздить на заробітки, жінка працює продавчинею у місцевій крамниці. Має 11-річного сина від 1-го шлюбу. Чому таке вчинила, односельці не розуміють.

"Я не можу навіть повірити, що вона може таке зробити. Вона позитивна, як для мене, хороша. Якщо вона одне дитя сама підняла ноги, і щоб таке вчинити", - каже одна з жительок села.

Проводять експертизу, чи дійсно дівчинка народилася мертвою.

"Враховуючи, що 9 років працюю в поліції, те, що ми побачили на місці події, це жахлива картина", - сказав керівник слідчого відділення Дубровицької поліції Олександр Коваль.

Сама ж породілля у лікарні. Її життю вже нічого не загрожує.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні