--> Музикант із родиною розбився на трасі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Музикант із родиною розбився на трасі. ФОТО

0
1
Музикант із родиною розбився на трасі. ФОТО
На автодорозі Кропивницький – Кривий Ріг, біля с. Гурівка Долинського району на Кіровоградщині, зіткнулися BMW і ЗАЗ Славута. 29-річний водій останнього загинув на місці. Його 26-річна дружина і двоє 3-річних синів – у лікарні.

Аварія сталася вдень 9 лютого, розповіли у пресслужбі ДСНС області.

За попередніми даними, 24-річний водій BMW не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Його затримали, кажуть у поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Загиблий - Артем Язловецький. Був викладачем Кропивницького музичного фахового коледжу, розповіли gazeta.ua колеги.

"Артем Юрійович був неординарною особистістю. Для всіх нас він був і товаришем, і помічником, і однодумцем", - кажуть колеги.

За сумісництвом Язловецький працював у Долинській музичній школі.

"Це випускник нашої школи. Його мати – викладає у нас, піаністка", - розповіла Марина Бєлова із Долинської музичної школи.

Дружина Артема Анастасія - у важкому стані в Долинській лікарні. За її життя борються медики. Сини подружжя отримали струс мозку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні