В Україні заробітчанам продавали фальшиві паспорти ЄС

0
3
В Україні заробітчанам продавали фальшиві паспорти ЄС
Вартість одного підробленого документа стартувала від 200 євро. Під час обшуків вилучили 20 готових паспортів і бланки для виготовлення документів.

У Донецькій області міжрегіональна група виготовляла і продавала фальшиві паспорти ЄС особам, які бажали працювати за кордоном. Про це повідомляє СБУ.

Схему організували троє жителів Запоріжжя. До неї вони залучили працівників легальних рекрутингових компаній для працевлаштування за кордон. Підробки збували через два агентства з філіями в Київській, Запорізькій, Одеській і Донецькій областях. Вартість одного фальшивого паспорта стартувала від 200 євро.

Під час обшуків в офісах і за місцями проживання фігурантів справи в Запоріжжі, Дніпрі і Білій Церкві правоохоронці вилучили більше 20 готових паспортів, 600 пластикових бланків для виготовлення документів, а також поліграфічне і комп'ютерне обладнання, і також готівку, банківські картки, мобільні телефони, штампи, печатки, чернетки. Вартість вилучених документів і бланків для їхнього виготовлення становить 18 мільйонів гривень.

Тепер слідство ведеться за статтями про підробку документів і шахрайство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні