Ексректор «складав» іспити студентам-медикам. ФОТО

1
3
Ексректор «складав» іспити студентам-медикам. ФОТО
На Київщині колишній ректор одного з медичних вузів організував шахрайську схему, "допомагаючи студентам скласти іспит "Крок".

Робив це разом із двома помічниками, повідомляє Офіс генпрокурора.

За плату від $3 тисяч ексректор продавав успішне складання іспиту та отримання сертифікату.

Отримавши "замовлення", чоловік пропонував викладачам та студентам-відмінникам за $500 скласти іспит замість клієнта. Шахраї змінювали фотографію у паспорті, а та людина з ним йшла на іспит.

"Наразі встановлено низку епізодів складання іспиту за підробленими паспортами та понад 60 випадків неправомірного отримання сертифікатів про успішне проходження тестів за вказаною шахрайською схемою. Щорічний прибуток від такої діяльності становив близько $2 млн.

Під час обшуків виявлено та вилучено екзаменаційні роботи підставних студентів, документацію щодо проведення іспитів, паспорти з очевидними ознаками підробки, гроші, бланки сертифікатів щодо успішного проходження іспиту, тощо.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру трьом особам", повідомили у прокуратурі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото вже налікують ті горе студенти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні